CompareKing

compareking
CompareKing er den nyeste aktøren som vi omtaler på våre nettsider, og ble etablert i Norge så sent som i 2014. Selskapet er tidligere kjent fra andre deler av Skandinavia og Europa, og har hjulpet flere hundre tusener av mennesker med å få tak i billige lån og kredittkort. CompareKing er ikke noen bank i seg selv, men et selskap som gjør det enkelt for deg å søke om lån og kreditt. Når du sender inn søknaden din til CompareKing, så blir den videresendt til flere norske storbanker for vurdering. I skrivende stund er det Svea Finans, AS Finansiering og BB Finans som samarbeider med CompareKing.

Det betyr at du får svar på søknaden fra flere banker, og derfor øker sjansen for at du skal få godkjent søknaden. I tillegg kan du sammenligne prisnivået på lånene slik at du vet om du får et billig eller dyrt forbrukslån. Alle lån som søkes om gjennom CompareKing er uten sikkerhet, og egenkapital er heller ikke nødvendig. Om du trenger et lån trenger du egentlig ikke lese videre – for CompareKing er virkelig kongen når det kommer til låneformidling!

Betingelser og vilkår

CompareKing kjemper for å kunne tilby deg markedets billigste forbrukslån, og søker du gjennom selskapet vil du kunne få en rente på rundt 17 prosent. Dette er den gjennomsnittlige effektive renten for lån søkt om gjennom CompareKing, og din individuelle rente kan bli både høyere og lavere. Dette avhenger primært av din egen inntekt, men også hvilke banker du får tilbud fra når søknaden har blitt vurdert. Uansett så kan vi på det generelle grunnlag si at de som søker lån gjennom CompareKing blir fornøyde med den renten de får.

Som alltid så er alle gebyrer inkludert i den effektive renten. I dette tilfellet så er det snakk om et etableringsgebyr på 900 kroner og et månedlig termingebyr på 45 kroner. Du bestemmer selv nedbetalingstiden på lånet, men vanligvis må den samsvare med summen du låner. Du kan heller ikke bruke mer enn 15 år på å innfri lånet. Maksimal lånesum gjennom CompareKing er på hele 400 000 kroner.

Hvordan søke om forbrukslånet?

CompareKing har moderne nettsider med et enkelt søknadsskjema der du kan søke alene og sammen med noen. Søknaden består av fem steg, der du blant annet må fylle ut enklere personalia og litt mer detaljerte tall om inntekten din. Som regel så får man veldig raskt svar på søknaden, men dette kan variere litt avhengig av når på døgnet man søker. Når du har fått svar så kan du bruke BankID for å bekrefte at du vil ha lånet, og da vil pengene vanligvis være inne på konto innen 1 til 2 dager.

For å søke om forbrukslån fra CompareKing må du oppfylle disse kriteriene:

  • Søkere må være minst 20 år gamle på søketidspunktet
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger, eller pågående inkasso når du søker
  • Du må være norsk statsborger for å søke
  • Du må ha en årlig inntekt på minst 120 000 kroner før skatt.

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *