Finansiering24 forbrukslån

finansiering forbrukslån

Hvis du ønsker å sikre deg et forbrukslån som er så billig som overhodet mulig, så er Finansiering24 den rette institusjonen for deg. Dette er nemlig et selskap som eksisterer av en enkelt grunn – nemlig at du skal få billige forbrukslån på dagen. Det er altså ikke snakk om en bank i seg selv, men det man kaller for en låneformidler. Alt Finansiering24 gjør når du sender inn søknaden om forbrukslån til de, er å sende den videre til sine samarbeidspartnere. I skrivende stund er det Axo Finans, Centum Finans og Online24 som vurderer søknaden din når den videresendes fra Finansiering24.

Med andre ord er Finansiering24 en utmerket løsning når du skal søke forbrukslån. Det koster ikke noe å bruke tjenesten, og det kan på mange måter anses som gratis eksperthjelp. Du forplikter deg heller ikke til noe, og er ikke nødt til å takke ja til verken det ene eller det andre lånetilbudet. Finansiering24 er gull verdt når du trenger å låne penger!

Betingelser og vilkår

Meningen med Finansiering24 er å skaffe seg et billig forbrukslån, og da blir vi noe forundret over at den gjennomsnittlige effektive renten på lån søkt om gjennom selskapet er på 19,74%. Dersom du sammenligner denne prosenten med andre låneformidlere på markedet, så vil du raskt se at det er en nokså høy rente. Allikevel er det fullt mulig å få en mye bedre rente enn som så gjennom Finansiering24 – det avhenger rett og slett av din egen inntekt og hvilken bank du får tilbud om lån fra.

Utover dette så inkluderer den effektive renten et etableringsgebyr på 950 kroner. Et lån på 65 000 kroner som skal nedbetales over fem år vil koste deg 99 348 kroner totalt, med renter og gebyrer. Du kan søke om å låne inntil 400 000 kroner gjennom selskapet, noe som skulle holde for de aller fleste.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Finansiering24 har et enkelt søknadsskjema på sine nettsider, der du blant annet må fylle ut enklere personalia, samt detaljer om inntekt, bosituasjon og eventuell samboer. Man bruker sjeldent mer enn 5-10 minutter på å fylle ut søknaden, og ifølge selskapets egne nettsider bruker bankene sjeldent mer enn 1-4 timer på å svare på søknaden din. Med andre ord kan du søke om forbrukslån på dagen gjennom Finansiering24, noe som er viktig for svært mange kunder.

For å søke om forbrukslån fra Finansiering24 må du oppfylle disse kriteriene:

  • Aldersgrensen for å søke er 20 år minimum.
  • Du må ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Du må ha en årsinntekt på minst 150 000 kroner før skatt.
  • Du må være norsk statsborger (eller ha betalt skatt til Norge seneste 3 år)

Les mer om finansiering og forbrukslån på www.dinfinans.net eller www.forbrukslånsiden.com

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *