Manchester United Visa

manchester-visa

Manchester United Visa er et kredittkort som er oppkalt etter det britiske fotballaget ved samme navn. Samtidig som du viser hvilket lag du holder med så gir også dette kredittkortet en rekke gunstige fordeler. Du kan f.ek.s vinne billetter til fotballkamper med dette kredittkortet og du betaler ingenting i årsgebyr.  Manchester United Visa blir utstedt av Santander bank og blir akseptert i alle steder der visa er en godkjent betalingsløsning.

Om Manchester United Visa

Dette kredittkortet gir deg rabatt på museumtur og stadiontur på Old Trafford. Dessuten får du også rabatt i Mega store Old Trafford. I tillegg er mulighet for også reise – og avbestillingsforsikring med kredittkortet.  Manchester United Visa er enkel å ta i bruk, og du får hver måned faktura tilsendt på e-post, noe som gir deg en enkel og praktisk oversikt over ditt forbruk. Du får også muligheten til å velge din egen PIN-kode slik at det blir enklere for deg å huske når du bruker kortet.

Vilkår og betingelser

Når du søker om kredittkortet så er det ingen årsgebyr, men en liten etableringsgebyr. Det koster ingenting å bruke kortet i innland og utland, men det tilkommer et kontantuttaksbegyr, samt overtrekksgebyr. Du kan få inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse og som regel er kredittrammen på 100 000 kroner.  Men dette er avhengig av deg som søker og kriterier som blant annet alder og inntekt.

Hvordan søker jeg?

For å søke om kredittkortet Manchester United Visa så trenger du kun å besøke kredittkortets nettsted og fylle ut søknadsskjemaet der. Søknaden består av fire trinn. Første trinn skal du legge in personligeopplysninger og husk å legge inn en gyldig e-postadresse dersom du vil velge din egen PIN-kode. På andre trinn kan du velge enkelte tilleggstjenester, og på tredje trinn bestiller du selve kortet. I det siste trinnet vil du få en bekreftelse på kredittkortsøknaden.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *